MOSÓ/SZÍVÓ RENDSZEREK
 
AQUATEQ MOSÓRENDSZER
images/products/aquateq.jpg

A felhasználó igényeinek megfelelően felszerelve építik meg a mosó rendszereket Svédországban. Könnyen alakítható, kazettás szerkezetének köszönhetően a mosórendszer bármilyen járműre (kisteherautó, utánfutó) szerelhető. A kiváló minőségű erős szerkezet hosszú élettartammal jellemzően rozsdamentes acélból készül. A mosórendszer különálló motorról és közvetlenül a járművekről (PTO) is működhet. A mosórendszer több biztonsági védelemmel ellátott: motor védő, alacsony víz estén biztonsági eszköz és veszély esetén megállító funkció. Emellett az elektromos szerelést nagyon magas védettséggel ellátott IEC 1346 szabvány szerint készítik. Összes mosórendszer nyomását és vízszállítását megvizsgálják szállítás előtt. Nyolc alap modell kapható, de természetesen építhető speciális, egyedi igények szerinti Aquateq mosórendszer is.

Termékről bővebben


FLEXVAC SZÍVÓRENDSZER
images/products/aquateq.jpg

FlexVac ™ egy felszerelt csatorna szívó utánfutó, ami költség-hatékonyan távolítja és szállítja el az iszapot és más folyékony anyagot. A tartály szénacélból vagy rozsdamentes acélból készül. A vákuum szivattyú típusa és ereje a tartály mérethez és feladatához jól méretezett A vákuum szivattyú működéséhez különálló motort használunk.

Termékről bővebben


FLEXVEE KOMBINÁLT SZÍVÓ/MOSÓRENDSZER
images/products/flexvee.png

AquaTeq egyedileg tervez kisebb kombinált mosó/szívó tisztító járműveket a felhasználó szükségleteinek és igényeinek megfelelően. Ez a FlexVee™ sorozat, amelynek tagjai gyors, hatékony, rugalmas és megbízható járművek. A felhasználót a legkorszerűbb technológia támogatja és segíti munkájában.

Termékről bővebben